User talk:Vachovec1

Page contents not supported in other languages.
From Wikipedia, the free encyclopedia

Welcome![edit]

Hello, Vachovec1, and welcome to Wikipedia! Thank you for your contributions. I hope you like the place and decide to stay. Here are a few links to pages you might find helpful:

Please remember to sign your messages on talk pages by typing four tildes (~~~~); this will automatically insert your username and the date. If you need help, check out Wikipedia:Questions, ask me on my talk page, or click here to ask for help here on your talk page and a volunteer will visit you here shortly. Again, welcome! --Vejvančický (talk / contribs) 08:13, 6 January 2015 (UTC)[reply]

Dotaz[edit]

Zdar. Můžeš mně prosím sdělit, do kterých skupin na facebooku jsem to měl vložit ty jisté věty, vyprovokované chováním wikikliky, která se ke mně zachovala vskutku odporně? Momentálně už nejsem schopen příslušné pasáže dohledat. Ostatně jste mě vytočili doběla a já si pak opravdu nikde nepoznamenávám, kde jsem na koho nadával. Takže tak.

Následující text jsem žádal po Chalupovi, aby ho vložil jako můj další příspěvek do oné žádost o odblokování: "Vzkazuji všem, že Turecko se dopustilo terorismu jak vůči Arménům (co asi byla ta genocida, hm?), tak i nyní vůči syrským Kurdům. Bylo by pokrytecké tvrdit, že se Turecko chová fajnově, když se chová jako teroristický stát. A nechápu, čím by toto moje tvrzení mělo wikipedii poškodit. Naopak spousta lidí Turecko považuje za agresivní stát, jemuž je tolerováno snad vše! Apropo vy zde na wikipedii se vskutku chováte vůči Turecku podezřele servilně, přestože mnozí z vás jsou členy Pirátské strany, která údajně proti turecké agresi protestovala. Asi těžko bych dokázal na jednu stranu někde proti podobnému svinstvu protestovat a na druhou stranu na wikipedii předstírat, že vlastně Turecko nic špatného nedělá, jako to děláte vy. A je zajímavé, že dosud nebyl článek o Turecku dán do pořádku a já vážně nechápu proč. A pokud někdo poškozuje wikipedii, tak je to tato vámi praktikovaná cenzura. A ještě mi vytýkáte, že jsem nalezl na internetu články, kde jsou tvrzení proti Halíkovi. Moje chyba není, jestli jsou informace v těch článcích nepřesné. Já jsem je pouze ocitoval. A ano, tady kolega Ján Kepler má pravdu v tom, že váš přístup k Turecku, jakož i k dalším kauzám, kde záměrně popíráte jisté skutečnosti, vzbuzuje u ostatních odpor k vám samotným. Mimochodem co ta buzerace mojí osoby poté, co jsem úplně na pohodu žádal, aby byl článek o Turecku dán do pořádku? Vám to jako přijde úplně v pohodě někoho po tomto sprostě buzerovat blokací a očekáváte pak po takovém šikanovaném jedinci, že s vámi bude chtít jednat jako s přáteli? A nemyslíte, že je tento váš předpoklad, bez urážky s prominutím poněkud ujetý, nebo přinejmenším za hranou? A dodávám, že na nástěnce správců se proti mě spikla čtyřka výtečníků ve složení Harold, Podzemník, Vojta Šafr a Kacir, přičemž o posledním z nich se jeden můj kamarád vyjádřil, že si zde na wikipedii vybudoval nehorázný kult osobnosti."

Ještě k tomu Haroldovi - asi bych mu nic do nedávné doby nevyčítal, ale nechápu z jakého důvodu někdo považuje za smysluplné neustále nahrazovat funkční infoboxy jinými, čehož vedlejším možným důsledkem je, že je potom někdo špatně vyplní. Čím méně budete inovovat, tím spíše nebude docházet k podobným chybám. Ne vždy jsou inovace prospěšné. --Kirk (talk) 15:37, 7 April 2020 (UTC)[reply]