User talk:Raresoft

Page contents not supported in other languages.
From Wikipedia, the free encyclopedia

Ferdinand Weiss[edit]

Salutari; am sa va raspund la intrebari asa cum pot.

  • In privinta editarilor, nu exista vreo ierarhie. Aveti aceleasi drepuri ca si un utilizator cu vechime.
  • Cititi, va rog, WP:YT. Este cel putin posibil ca acele video-uri sa fi fost incarcate pe YouTube contra legilor privitoare la drepturile de autor, si din acest motiv, nu avem voie sa afisam link-uri catre ele.
  • Conform acestei surse, publicata de comunitatea evreiasca din Timisoara, Weiss a fost evreu. Este o practica obisnuita sa se noteze etnia unui individ: in cazul Romaniei, daca nu apartine etniei majoritare (cea romana), se noteaza.
  • "Well-known": vedeti va rog WP:PEACOCK.
  • Nu este neaparat "lipsit" de referinte, dar se pot imbunatati referintele. Ca exemplu, sectia "Artistic career" nu are note la subsol.

Succes pe mai departe si sa ma instiintati daca mai aveti nelamuriri. - Biruitorul Talk 22:34, 11 March 2013 (UTC)[reply]

    • In principiu, orice informatie prezenta intr-un articol trebuie citata dupa ce apare, cel putin un citat pe paragraf. Pentru mai multe detalii, va recomand WP:CS si WP:MOS. Sau, daca vreti exemple dupa care sa va luati si care sunt mai putin plicticoase, va puteti uita la niste articole de calitate: Gustav Mahler, Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Nikolai Rimsky-Korsakov, Georges Bizet, Gabriel Fauré.
    • Practic, sunt trei niveluri de referinte. Primul este citatul/nota la subsol, care apare sub rubrica de "notes" sau "references". Al doilea, daca exista, e o lista de referinte folosite, "bibliography". De exemplu daca citez pagina 56 din The Life and Times of the Great Composers de Michael Steen, la "bibliography" pun toate informatiile despre acest volum (Steen, Michael (2003). The Life and Times of the Great Composers. London: Icon Books. ISBN 978-1-84046-679-9.), pe cand la citat as pune doar "Steen, p.56". Si daca pe urma mai citez pagina 122, pun "Steen, p.122". Al treilea, "further reading", care iarasi nu este obligatoriu, prezinta o lista cu surse care mai exista despre subiect, dar care nu sunt folosite in articol.
    • Daca ati analizat putin problema si credeti ca citatele sunt cât de cât la un nivel prezentabil, nu ma voi opune daca scoateti eticheta. - Biruitorul Talk 03:57, 13 March 2013 (UTC)[reply]
      • In primul rand, there is no deadline pentru perfectionarea unui articol, iar in al doilea rand, articolul nu este propus pentru stergere, deci aveti cat timp va trebuie. - Biruitorul Talk 15:15, 13 March 2013 (UTC)[reply]