Jump to content

User:Sergiusulpius/sandbox

From Wikipedia, the free encyclopedia


Mort de Yisus Christ

Imagen de Yisus haciendo asín con los dedos

Yisus Christ va morir fa 2022 anys a la localitat hispano-romana de Rossellum, on se va aparèixer sa mare Mary un dia i li va dir que havia prenyat a una xicona de la localitat veïna de Sant Rafellum, i Yisus insistint que no i que no que ell no havia sigut que ell no havia pecat mai i que era verge i que l'estava enganyant. I en arribar son pare Joseph es va assabentar de lo de l'embaràs i li va pegar al pobre Yisus una surra que flipes. Però bueno que no va morir de la surra.

Lo cas és que al dia següent, es va entropessar en una pedra, i va caure de morros als pits d'una donota que passejava tan (que no tant) tranquil·la pel carrer. I li va creuar la cara amb tan mala sort que el pobre Jesus va caure de cap amb la mateixa pedra amb què havia entropessat. La llei de Murphy. I així acaba la llegenda de Yisus i els seus miracles.

Bueno que després va resucitar als tres dies (hi ha fonts que diuen que en són 2 i fonts que en diuen que en són cuatre, no ho sap ni el Papa de Roma) i va tornar a Rossellum, només per a trobar-se amb l'home que es volia casar amb la dona esta que Jesus havia morrejat sense voler. Allavons a l'home li va agarrar una malíccia que va agafar una pedra (justet la mateixa amb què va entropessar Jesus) i li la va clavar, i ja ho va matar del tot. Perquè clar, lo de les set vides és cosa dels gats. I Jesus no era un gat, era un cagat.