User talk:Trunchanin

Page contents not supported in other languages.
From Wikipedia, the free encyclopedia

Здрасти виждам ,че си българин.Коя е реалната емблема на Левски все пак?Доколкото си спомням преди няколко години този герб100px бе определен за новият.Не че има кой знае какво значение,защото по важен е тимът и успехите му--Givern 12:06, 24 March 2006 (UTC)[reply]

Здравей,

т.н. "лопата" (емблемата, която си постнал тук и която стоеше на en.wiki) е емблемата, с която е регистрирано ПеФеКа-то в съда 1999г. Според информация от администратора на levski.bg, "истинската" емблема към него време е била патентована от страничен човек. Съответно клуба се съди и преговаря с него, но към момента на регистрирането е трябвало да се мисли алтернативен вариант.

Пак по информация от админа на levski.bg, 2000г клуба си връща правата по цитирам "неизвестен за мен начин" и оттогава както можеш и сам да се увериш артикули с "истинската" емблема се продават и в официалните клубни магазини UltraBlue и в магазините на НФК.

Излиза проблема защо все още се продават артикули и с "лопатата" и защо тя стои на официалния уеб-сайт на клуба. Според "запознати" бивайки едноцветна тя е по-евтина за слагане по артикули - много важен фактор за г-дата Баждеков и Батков. Но натиска в/у ръководството за изхвърлянето и от публичното пространство и от медиите (особенно В. Грънчаров от р. Гонг) и от феновете (до отказ от купуване на артикули с "лопатата") и дори и от футболистите (случая с оформянето на новата съблекалня на клуба преди месец) е огромен.

Все пак по NPoV причини "лопатата" може да стои и на en.wiki. Но и "истинската" трябва да е там - както е на bg.wiki.

Поздрави Trunchanin 16:15, 25 March 2006 (UTC)[reply]

Окей светна ми.Поздрави--Givern 17:05, 25 March 2006 (UTC)[reply]

>>> И как точно е станало това? Много "" се ползват. Имайки пред вид, че дори на екипите е така наречената от теб лопата, всичко дотук е евтина фенщина. Да притежаваш правата върху емблема, не я прави официалната такава. По света се продават огромно количество ретро-артикули. Това не е аргумент.

>>>>>Ползват се четири "". Едно за "лопатата", едно за "истинската", едно за "неизвестен за мен начин" и едно за "запознати". Кое от тях не можа да разбереш? Имай предвид, че в началото на Август месец закупих за 50лв екип на Левски от официалния магазин на UltraBlue в подлеза на ЦУМ. На него "лопатата" не присъства, в противен случай нямаше да си похарча парите. Не гледам на себе си като на "фен", а като на потомствен привърженик на футболен клуб с над 90 годишна история и традиции, които искам да се уважават. Да притежаваш правата върху емблемата я поставя върху атрикулите и в статията за клуба в en.wiki. Нямам идея за какво си правят по света и у нас, мен ме интересува само и единствено Левски!

Аргументи не приемам от откровени нещастници, като например "професионалистите по маркетинг" от ПФК-то, които с малоумието си ощетяват клуба с огромни суми от пропуснати ползи във вида на непласирани артикули.

Въобще чорбарите защо не си се концентрирате върху кочинката си, вместо да ни давате на нас акъл. Не сте цъфнали и вързали и вие, пък не сте ни и дорасли още. В случая имам предвид статиите ви в уикипедия, не за съветското ви недоносче като такова.

Поздрави--- Trunchanin 08:20, 7 May 2006 (UTC)[reply]

WikiProject Bulgaria[edit]

Hello! WikiProject Bulgaria, devoted to better organizing, maintaining and developing the network of Bulgaria-related articles, is currently gathering members in order to be started. If you're interested in participating, add your name to the "Interested Wikipedians" subsection of the proposed project's section in the list of proposed WikiProjects. → Тодор Божинов / Todor Bozhinov 16:12, 12 April 2006 (UTC)[reply]

Project started — WikiProject Bulgaria! → Тодор Божинов / Todor Bozhinov 12:59, 13 April 2006 (UTC)[reply]