User talk:Kozak nevada

Page contents not supported in other languages.
From Wikipedia, the free encyclopedia

Привіт ! Мене звати Олександр, я з України. Мені потрібна допомога. Я створив статтю про українського художника Івана Семесюка на інгліш вікі.

https://en.wikipedia.org/wiki/Draft:Ivan_Semesiuk

Це моя перша стаття в англійській Вікіпедії. Я шукаю користувача Вікіпедії, який міг би допомогти мені перевірити та схвалити цю статтю в англійській версії. В українській версії стаття вже існує. Це дуже важливо, тому що Іван Семесюк створив проект, який висвітлює для людей за кордоном, що таке Росія і чому вона воює з Україною. Було би дуже добре, якби англомовні іноземці змогли дізнатися більше про Івана Семесюка з англійської версії статті про нього. Наперед дякую за допомогу!


Hi ! My name is Alexander, I'm from Ukraine. Сan you help me? I created an article about a Ukrainian artist Ivan Semesyuk:

https://en.wikipedia.org/wiki/Draft:Ivan_Semesiuk

This is my first article in english wikipedia I need help! I am looking for a wikipedia user who could help me verify and approve this article. This is very important, because the person I wrote an article about created a project that covers for people abroad what Russia is and why it is at war with Ukraine. Thank you in advance for your help!