Draft:Střelba na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy

From Wikipedia, the free encyclopedia
  • Comment: Why do you keep submitting this? Qcne (talk) 17:36, 21 December 2023 (UTC)

Střelba na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy je právě probíhající situace která se stále vyvíji. Policie ČR poprosila občany aby nechodili na místo události.

Časová linie

12:20 - Policie ČR obdržela oznámení o tom že 24 letý muž plánuje odjet z Hostouně kde sebere sobě život[1]
12:45 - nalezen mrtvý muž, Policie ČR řekla se údajně jedná o otce pachatele[1]
15:17 - Byla potvrzená střelba na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy, na místo činu vyjíždeli první jednotky IZS.[2]
15:17 - Bylo potvrzeno že střelec byl eliminován[2]
17:17 - Budova Filozofické fakulty Univerzity Karlovy byla evakuována "a v současné chvíli zde probíhá pyrotechnická prohlídka" jak uvedla policie[3]
18:17 - Policie ČR potvrdila 15 mrtvých[4]

References[edit]

  1. ^ a b ČT24, ČTK. "SLEDUJTE: Brífink policejního prezidenta a ministra vnitra ke střelbě v Praze". ct24.ceskatelevize.cz (in Czech). Retrieved 2023-12-21.{{cite web}}: CS1 maint: numeric names: authors list (link)
  2. ^ a b "Status na portálu X (twitter); "Aktuálně zasahujeme na Náměstí Jana Palacha u nahlášené střelby ve škole. Na místo jedou v současné chvíli všechny složky IZS. Další informace poskytneme ihned, jak to bude možné. #policiepha"". X (twitter).
  3. ^ "Status na portálu X (twitter); "Celou budovu jsme již evakuovali a v současné chvíli zde probíhá pyrotechnická prohlídka."". X (twitter).
  4. ^ "Status na portálu X (twitter); "Zásah na místě stále probíhá. V tuto chvíli můžeme potvrdit více než 15 mrtvých a desítky zraněných. Nemáme v tuto chvíli žádnou informaci o tom, že by byl pachatel propojen s jakoukoliv teroristickou organizací."". X (twitter).