Draft:Bilcenter i Hallsberg AB

From Wikipedia, the free encyclopedia

Vi är inte bara en auktoriserad Toyota-verkstad och skadeverkstad - vi är en plats för alla bilar, oavsett märke eller årsmodell. Det är en del av vår identitet på Bilcenter i Hallsberg AB. Vårt ursprung går tillbaka till 1984 när vår pappa Janne startade Jannes Bilservice, vilket nu har förvandlats till det vi driver idag.

När Janne gick i pension 2019 tog vi systrar, Anne-Lie och Linda, över stafettpinnen och har sedan dess drivit företaget tillsammans. Med över 160 års samlad erfarenhet av bilar, reservdelar, service och reparation strävar vi alltid efter att vara i framkant när det gäller kunskap.

Vi sätter kundens trygghet och behov i centrum av allt vi gör. Våra ambitioner sträcker sig mot att erbjuda bästa möjliga service. Vårt fokus ligger på ständig förbättring, och detta ställer höga krav på både oss och våra samarbetspartners. Oavsett omfattningen av reparationen, liten eller stor, är vårt mål att säkerställa att varje jobb är korrekt utfört och att du som kund är delaktig i alla beslut.

Vi värnar om miljön och hälsan hos både våra kunder och vår personal. Att minimera miljöpåverkan i våra reparationer är en viktig del av vår filosofi. Genom att använda begagnade reservdelar från godkända Bilåtervinningscenter kan vi inte bara bidra till en bättre miljö utan även ge våra kunder kostnadseffektiva alternativ.

Vi tror på att samarbeta för att göra skillnad. Välkomna till oss på Bilcenter i Hallsberg AB där vi, tillsammans med våra skickliga medarbetare, strävar efter att erbjuda högkvalitativ service som gör skillnad för både ditt fordon och vår gemensamma miljö.

Hälsningar, Anne-Lie, Linda och teamet hos Bilcenter i Hallsberg AB